Kontakt informacije
Poslovnica Mostar
Bišće polje b.b.
88000 Mostar
+387 36 337 275
+387 36 352 901
+387 63 391 222
mostar@gumax.ba
Često postavljana pitanja
FAQ

Često postavljana pitanja

U svrhu što kvalitetnije usluge, donosimo Vam listu često postavljanih pitanja kojima ćemo pokušate razjasniti sve Vaše dileme vezane uz najam naših vozila. Molimo da nas kontaktirate u slučaju da su Vam potrebna detaljna objašnjenja.

Da li je moguće ostaviti vozilo u inozemstvu?

Naravno. Kontaktirajte nas na naš mail i saznajte kako.

Postoji li mogućnost najma dodatne opreme?

Da. Dječije sjedalice, GPS navigacije, Krovne nosače moguće je iznajmiti uz dodatnu dnevnu doplatu. Zamolili bismo Vas da nas o ovakvim potrebama obavijestite prilikom samog najma vozila odnosno na vrijeme, kako bismo Vaše zahtjeve mogli ispoštovati.

Što moram imati da bih iznajmio vozilo?

Da biste iznajmili vozilo morate imati više od 21 godine, ispravnu vozačku dozvolu dulje od dvije godine i naravno posjedovati kreditnu karticu. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije kontaktirajte nas na Tel+387 36 337 275 ili pošaljite upit na naš mail.

Mogu li preuzeti ili ostaviti vozilo Van radnog vremena?

Naravno vozilo možete preuzeti ili ostaviti Van radnog vremena uz nadoplatu 40,00 KM s PDV-om. Za sve dodatne informcije kontaktirajte nas na telefon ili pošaljite upit na naš mail.

Što ako vratim vozilo s manje goriva, nego što sam zadužio?

Pravilo je da zaduživate vozilo s punim spremnikom goriva i da ga u istom stanju trebate vratiti. Ako to niste iz nekog razloga učinili, tu uslugu ćemo naplatiti 20,00 KM s PDV-om, kao i razliku preuzetog i vraćenog goriva.